Neuscorrectie kosten

Sommige mensen zijn helemaal niet tevreden over hun neus. Hij is te groot of hij staat scheef. Dit kan soms zo’n belasting vormen dat iemand er zelfs psychische problemen door krijgt. Gelukkig kan er in veel gevallen iets aan worden gedaan. Als u overweegt om uw neus te laten corrigeren dan bent u natuurlijk allereerst benieuwd naar de neuscorrectie kosten omdat deze vaak niet door de basis zorgverzekering worden vergoed. Dit gebeurt namelijk alleen als er sprake is van medische noodzaak en dat is bij cosmetische correctie natuurlijk niet het geval.

      Ooglidcorrectie Esthebeauty               Neuscorrectie kosten

De neuscorrectie kosten vallen vaak erg mee

Een neuscorrectie hoeft niet heel duur te zijn. U kunt er bij voorbeeld voor kiezen om de ingreep in het buitenland te laten uitvoeren, er zijn landen zoals Turkije waar de kosten voor gezondheidszorg lager liggen dan in Nederland. Dit geld ook voor neuscorrectie kosten. De kans is groot dat de ingreep een stuk goedkoper kan worden gedaan dan waar u van te voren rekening mee had gehouden. U kunt de kosten opzoeken op internet, maar het hangt ook af van de persoonlijke situatie dus u kunt hier niet direct op vertrouwen. Wij kunnen u daarentegen wel goed informeren over de neuscorrectie kosten.

Vraag meer informatie als u een neuscorrectie overweegt

Overweegt u een neuscorrectie, dan geven wij u graag meer informatie. Wij kunnen u informeren over de procedure en over de kosten. Wij kunnen u ook vertellen wat er precies gaat gebeuren en waar u rekening mee moet houden. Bij een ingreep die in het buitenland wordt uitgevoerd moet u natuurlijk ook rekening houden met kosten voor de reis en het verblijf. Als u wilt kan Esthebeauty de organisatie van de reis naar Turkije op zich nemen. Met onze all-in pakket regelen wij voor u de vliegtickets, overnachtingen en transfers. Bij het boeken van een behandeling is er ten aller tijden een Nederlandstalige hostess ter plaatse.Selecteer uw behandelingOpmerkingenSelecteer een bestand om mee te sturenMaximaal 10MB! Houdt control ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.

Voer het bovenstaand nummer in:

Uw aanvraag wordt verwerkt.