Garantie

Levenslange groeigarantie

Esthebeauty biedt u levenslange groeigarantie voor uw geïmplanteerde haren. U kunt er 100% zeker van zijn dat de grafts die door ons team wordt getransplanteerd de rest van uw leven blijft groeien.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat het prettig is om een schriftelijke bevestiging hierover te krijgen. Daarom krijgt u van ons na uw behandeling een garantiecertificaat mee naar huis.

Hoogste haardichtheid

Wanneer u een haartransplantatie overweegt is de transplantatie dichtheid zeer van belang voor een mooi resultaat.  Hoe dicht de haren op elkaar geplaatst worden is bepalend voor een mooi eindresultaat. Afhankelijk van uw wensen zal de arts dit met u vooraf bespreken. Dankzij jarenlange ervaring en continu innovatie kunnen we de hoogste haardichtheid garanderen.

Tevredenheidsgarantie

Esthebeauty is pas tevreden als u dat bent. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent in het geval dat uw geïmplanteerde haren na 12 maanden niet groeien u op onze kosten de 2e haartransplantatie vergoedt krijgt. Dit is exclusief uw reis, transport (luchthaven naar hotel) en verblijfskosten. De garantie is niet geldig in het geval van blootstelling aan chemotherapie, radiotherapie, behandelingen tegen kanker of andere soorten behandelingen waarbij u schade krijgt aan uw lichaamshaar.

Vraag informatie aan
Levenslange groeigarantie