Haartransplantatie Turkije

Esthebeauty ondersteunt u bij uw zoektocht naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie behandeling in Turkije. Esthebeauty is gevestigd in Koog aan de Zaan, maar levert zorg in Turkije. De medische zorg in dit land is van hoge kwaliteit en in Turkije wordt gewerkt met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Esthebeauty heeft jarenlange ervaring met haartransplantatie behandelingen in Turkije en wil dit toegankelijk maken voor klanten uit Nederland.

Haartransplantatie Turkije via Esthebeauty

Waarom haartransplantatie in Turkije?

Esthebeauty werkt samen met JCI geaccrediteerde en ISO gecertificeerde klinieken gespecialiseerd in haartransplantatie behandelingen. U wordt dan ook altijd behandeld door een ISHRS arts in plaats van een gewone arts. Naast hoogwaardige kwaliteit biedt Turkije zoals gezegd een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. De medische zorg in Turkije is goedkoper dan in Nederland, dus u bent hier niet alleen beter, maar ook goedkoper uit.

Een haartransplantatie behandeling bij een gecertificeerde kliniek in Turkije

Hoe gaat zo’n traject precies in zijn werk? Uw intake vindt plaats in Nederland. De beoordeling is geheel gratis en gaat d.m.v. het opsturen van foto’s naar de arts. Wij werken met een vaste ISHRS arts en kliniek in Turkije en zetten het traject in werking. Wij werken met een all-in prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bij aankomst op de luchthaven in Turkije wordt u ontvangen door onze Nederlandstalig hostess die u naar uw hotel of naar de kliniek brengt. Onze hostess staat u de gehele reis bij.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreid gesprek plaats met de behandelaar. Zoals gezegd voor haartransplantaties in Turkije werken wij alleen met gecertificeerde klinieken. De klinieken behalen elk jaar hun certificering door te voldoen aan strenge voorwaarden.

Na de behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en ontvangt u het garantiecertificaat voor levenslange garantie.

Wilt u meer informatie over een mogelijke haartransplantatie behandeling in Turkije? Neem vrijblijvend contact met ons op!Selecteer uw behandelingOpmerkingenSelecteer een bestand om mee te sturenMaximaal 10MB! Houdt control ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.

Voer het bovenstaand nummer in:

Uw aanvraag wordt verwerkt.