Hostess

Ervaar de persoonlijke benadering van onze Hostess Nurten Durmus

Nurten Durmus
Leeftijd: 34 jaar
Hobby’s: Reizen, duiken en schilderen

Hoewel een behandeling in Turkije een grote stap is in verband met de afstand, de taal maar vooral door de cultuurverschillen kunnen we ons heel goed voorstellen dat je niet weet wat je te wachten staat en dat het erg spannend kan zijn. Inzetten van een Nederlandstalige begeleiding wordt daarom als bijzonder behulpzaam ervaren. We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat de reisbegeleidster je eigen taal spreekt en bovendien dezelfde normen en waarden heeft als jij.

Graag willen we je voorstellen aan onze lieftallige hostess Nurten Durmus. Geboren op 3 mei 1982 in Amsterdam is ze van origine een Turkse, maar qua culturele normen en waarden een Nederlandse. In 2010 is Nurten vertrokken om te werken en wonen in Turkije. Wij hebben Nurten leren kennen in 2012 en waren op slag verliefd op haar warme, oprechte en vriendelijke houding.

Nurten is DE verlengstuk van Esthebeauty in Turkije! Haar persoonlijke benadering zal zorgen dat je je op je gemak voelt op het moment van aankomst in Turkije tot helemaal na je behandeling.

Een greep uit 1 van de Whatsapp gesprekken met een klant:

“Ach, terug weer op  08.00 uur. Je kent het wel. Maar het is niet anders. Ik meende elk woord wat ik zei trouwens. Als je hiervandaan iemand naar Turkije stuurt voor iets alles behalve dagelijks kun je je voorstellen hoe zenuwachtig zo iemand is voor wat er komen gaat!? Je kan je zoveel laten voorlichten wat je wilt, het idee dat je naar een ander land gaat waar je niets en niemand kent. En je kan duizend keer herhalen dat het allemaal zo goed geregeld is zijn maar woorden totdat je daadwerkelijk daar aankomt en ook daadwerkelijk meemaakt. Dat geldt ook voor de begeleiding daar. Je kan zeggen dat je daar bijgestaan gaat worden door….??Wat in jou geval vond ik ten eerste je uitstraling, zo vriendelijk (al is dit hele gedoe natuurlijk zakelijk iets is) zag en voelde je aanwezigheid geen een moment zakelijk. Je was net een nichtje, familielid die mij kwam ontvangen. En vooral de dag van de haartransplantatie dat ik op me buik lag en niets en niemand zag, het horen van je stem dat je er was, dat ik niet alleen was, dat gevoel was zo fijn, vertrouwd, dat ik niet alleen was … Misschien klinkt het heel zweverig, maar dat je over mij waakte. Dit gevoel kan je niet vanzelfsprekend geven! Geloof me.  Voordat ik er heen ging, ondanks alle beloftes best wel angstig. Nu zou ik er zo weer heen willen  (stel dat het nodig zou zijn). Dat heb ik hier ook tegen de super Zusters van Esthebeauty ook gezegd. Gister vroeg ze nog om een foto of het goed ging, dus heb weer een foto gestuurd. Je bent een warme, hartelijke geweldige  slimme meid. Het gaat je goed en nu nog beter en best.”

Lees meer reviews
Ervaar de persoonlijke benadering van onze Hostess Nurten Durmus