Plastische chirurgie Turkije

Esthebeauty is een Nederlands bedrijf dat cosmetische zorg levert in Turkije, waaronder plastische chirurgie. De plastische chirurgie behandelingen die door onze specialisten worden uitgevoerd in Turkije zijn van hoge kwaliteit en een stuk voordeliger dan in Nederland. Esthebeauty wil deze behandelingen toegankelijk maken voor klanten uit Nederland en wij begeleiden u dan ook gedurende het traject.

Plastische chirurgie in Turkije in erkende privéklinieken

Esthebeauty werkt met verschillende privéklinieken in Turkije die voldoen aan een ISO 9001 certificering. Deze klinieken zijn gevestigd in Istanbul, Bodrum en Antalya en hier kan vrijwel elke cosmetische ingreep worden gerealiseerd. De nieuwste behandelingen op het gebied van plastische chirurgie worden hier aangeboden door deskundige artsen, ieder aangesloten bij de ISAPS. Iedere arts heeft zijn eigen specialiteiten en prijzen. Wij zoeken namens u naar de juiste arts.

Wilt u weten welke plastische chirurgie behandelingen worden aangeboden? Hieronder een greep van onze behandelingen:

Plastische chirurgie Turkije onder begeleiding van Esthebeauty hostess

We kunnen ons voorstellen dat u het niet ziet zitten om alleen af te reizen naar Turkije. U wordt dan ook begeleid en bijgestaan door een Nederlandstalig hostess.

Op basis van uw intake zoekt Esthebeauty naar een passende behandelaar en regelen wij vervolgens alles voor een all-in prijs. Van hotel tot vlucht, van het inplannen van de behandeling tot, zoals aangegeven, het regelen van een hostess. U kunt bij Esthebeauty dan ook niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke service.Selecteer uw behandelingOpmerkingenSelecteer een bestand om mee te sturenMaximaal 10MB! Houdt control ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.

Voer het bovenstaand nummer in:

Uw aanvraag wordt verwerkt.